6 alkalmas klubfoglalkozásaink a járás 12 településének lakói számára TÉRÍTÉSMENTESEN állnak rendelkezésre. A költségeket az Európai Szociális Alap által finanszírozott projekt biztosítja. A foglalkozásokról bővebb információ lentebb található. Az időpontokról és helyszínekről pedig a programnaptárban tájékozódhat.

Idősek tornája

65 év felett az életkornak megfelelő mozgás egyrészt rendkívül jó hatással van a szív- és érrendszerre, a légzőszervekre, a mozgásszervekre, másrészt a kedélyállapotot is javítja. Az egyensúly, az erő, a reakció-gyorsaság és az éleslátás is jobbá tehető. Növeli az állóképességet és az egyensúlyérzést, nagy szerepet vállalva ezzel az esések megelőzésében.

Tornaprogramunkra azokat az időseket várjuk, akik eddig nem találtak olyan csoportos mozgásformát, ami megfelelő számukra.  Olyan idős embereken szeretnénk segíteni, akikben megfogalmazódott már az eleséstől való félelem. Egyensúlyfejlesztő, alsó és felső végtagot erősítő, koordinációt javító tornát kínálunk. Ha csontritkulása van, vagy szeretné megelőzni, erre is célzottan odafigyelünk.

A programon való részvétel feltételei:

  • A jelentkezés elküldése az efi@szeirendelo.hu email címre, a név és elérhetőség megadásával, vagy nyitvatartási időnkben, telefonon bejelentkezve az alábbi számon: +36 26 777 015
  • A belépéskor és a program végén az Európai Szociális Alap kérdőívének kitöltése
  • Az első alkalommal a 6 alkalomra szóló részvételi szándéknyilatkozat kitöltése

Az aktuálisan induló csoportok időpontjáról a Programnaptárban tájékozódhat.