Stresszoldó foglalkozások - Szentendrei Járás Egészségfejlesztési Iroda

A csoportokat rendszeresen indítjuk. Amennyiben még nem talál bejegyzésünkben új időpontot, érdeklődését a jelentkezési lap kitöltésével el tudja küldeni és értesítjük a legközelebbi csoport indulásáról.

1 alkalmas foglalkozások, amely során praktikus, könnyen elsajátítható stresszoldó technikákat tanítunk. A foglalkozásokon külön-külön is részt lehet venni, de értemes több technikát is kipróbálni. Egyéni, valamint az adott helyzettől is függ, hogy kinek milyen technika válik be leginkább.

Kinek ajánljuk a foglalkozásokat?

Lényegében mindenkinek, aki érdeklődik a téma iránt. A természettől eltávolodva, mesterséges környzetben élünk, ami nehezíti az idegrendszer “biztonságos” üzemmódra váltását. A napi szinten végzett, néhány perces relaxációs technikák segítségével meg tudjuk nyomni a “kikapcsol” gombot. Aktiváljuk az autonóm idegrendszer paraszimpatikus ágát, ami megnyugtatja, ellazítja a testet.

Foglalkozásvezető: Lehosik Marianna, pszichológus tartja.

Kezdés: 18.00 óra (keddi napokon)

Időtartam: 1,5 óra

Jelentkezéskor kérjük vegye figyelembe, hogy a csoportlétszám limitált csak abban az esetben jelentkezzen, ha biztosan el tud jönni. Amennyiben túljelentkezés történik várólistára tudjuk tenni.

Témák:

Légzéstechnikák a stresszoldás szolgálatában

Progresszív izomrelaxáció

Vizualizációs gyakorlatok

A részvétel ingyenes, de regisztráció köteles. Regisztrálni az alábbi űrlap kitöltésével lehet: https://forms.gle/jLpJiRFstmiErnA8A

A foglalkozásokról bővebb információt ITT talál.

Várunk mindenkit szeretettel!