Gyaloglóklub-Leányfalu - Szentendrei Járás Egészségfejlesztési Iroda

Leányfalun is elindult az EFI gyaloglóklub, amelyre szeretettel várunk minden érdeklődőt. A sportszerű gyaloglás több, mint az egyszerű sétálgatás.

A foglalkozásokat bemelegítéssel kezdjük, majd az erőnléthez mérten tempós gyaloglás következik. Az óra levezető nyújtással zárul.

RÉSZLETEK

Jelentkezés: A foglalkozások díjmentesek, de előzetes regisztrációt a kapcsolattartás céljából kérünk, az alábbi linkre kattintva:

https://forms.gle/uhUvFs6KecKY4ywj6

Kérdés esetén az efi.sport@szeirendelo.hu email címen, vagy 9:00-15:00 óra között a 06-20 376 18 06 -os telefonszámon is elérheti kollégánkat. (Mivel külső helyszíneken is dolgozunk, előfordulat, hogy a telefont nem tudjuk felvenni, ezért türelmét kérjük. Amennyiben a telefon kiírja a telefonszámát, visszahívjuk).

Feltételek: A csoporthoz bárki csatlakozhat, aki tud tempósan gyalogolni. A foglalkozások lényege az állóképesség fokozása, a jó közérzet elérése, megtartása, valamint a közösségi élmény megteremtése.

Szükséges felszerelés: Hideg idő esetén réteges öltözet, kényelmes sportcipő. Erős napsütésben fejfedő, napszemüveg, napvédő kérém és /vagy könnyű testet fedő ruha.

A csoport NEM nordic walking foglalkozás, de bátran lehet saját botot hozni.

Időpont: Keddenként 14.00.

Helyszín: Leányfalun, a pócsmegyeri rév előtti parkolóban.

Foglalkozásvezető: Bognár Ferenc, rekreációszervező és egészségfejlesztő szakember

Az időskori testmozgás és a gyaloglás előnyeiről itt olvashat.