Művészetterápiás workshop - Szentendrei Járás Egészségfejlesztési Iroda

Kedves érdeklődő!

A foglalkozást egyszeri alkalommal hirdettük meg. Amennyiben szeretne hasonló foglalkozásról értesítést kapni, kérem jelezze az alábbi űrlap kitöltésével:

https://forms.gle/mCfUfJbNz6qLff7Q7

Mi várható?

Októberben egyre színesebbre váltanak a falevelek, itt az ideje a változásnak, változtatásnak, amelyhez a (képző)művészet és az alkotások utat kínálnak.

Hogy vagyok én a változással?

Hogy vagyok én a családi kapcsolatokkal?

Ezt a témát járjuk körbe a kiscsoportos foglalkozásokon a zene, a vers és az alkotások segítségével.

Mikor adódott hetente 4 óra énidő, mikor volt utoljára ecset, zsírkréta, por- és olajpasztell, vagy festék a kézben?

Ha megvan a hívás, hogy jó lenne csak magunkkal, a belső képekkel, gondolatokkal foglalkozni, vár az alkotás öröme!

Lelki egészségvédelem és személyiségfejlesztés a Katarzisz Komplex Művészetterápia® módszerével, amelyről bővebben ITT olvashat: https://katarziszegyesulet.hu/katarzisz-komplex-muveszetterapia/a-modszerrol/

„Jogunk van a szellemi épségünkhöz!” – ez volt a mottója az idei mentális egészség világnapjának, azaz a JÓL-LÉT alapvető jogunk és érdemes foglalkozni vele.

A részvételhez előzetes rajztudás nem szükséges, a workshop nem az alkotások szépségéről fog szólni. A találkozásokat a belső mélység, a feltöltődés, a kikapcsolódás, a változás lehetősége határozza meg a családi mintázatok fényében. A művészetterápia egy lehetőség, egy eszköz arra, hogy az alkotások révén a relaxációban megjelenő témák kibontásával könnyebb legyen, és az életünkben megjelenhessen a változás.

A részvétel a művészetterápiás vizsgacsoportomban INGYENES, de regisztrációhoz kötött, mivel a helyek száma korlátozott. A jelentkezés fontos feltétele: mind a 4 alkalomra történő elköteleződés, ezt kívánják meg a lélek mélyén zajló folyamatok a teljesebb megélés érdekében.

Regisztrálni az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges: https://forms.gle/hJXYR4LDmKVqHiDUA

IDŐPONTOK:

2023. október 28. (szombat)

2023. november 4. (szombat)

2023. november 11. (szombat)

2023. november 19. (vasárnap)

A foglalkozás időtartama minden alkalommal: 10:00 – 14.00 óra

A  foglalkozások helyszíne a Szentendrei Járás Egészségfejlesztési Iroda lesz, 2017 Pócsmegyer, Ady Endre út 12. szám alatti címen.

Megközelíthető: Szentendrétől Volánbusszal, vagy gépjárművel a 11-es útról lekanyarodva a Dunán átívelő hídon Tahinál, Pócsmegyer irányába.

A  zárt önismereti workshopot Urhegyi Anikó, a Katarzisz Komplex Művészeti® terápiában képződött művészetterápiás foglalkoztató – jelölt vezeti.

A jelölt kompetenciája:

mentálhigiénés segítő szakember
okleveles szociális munkás (Msc)