EFI Apa & Fia – első alkalom! - Szentendrei Járás Egészségfejlesztési Iroda

Jelenleg a létszám betelt, de ha szeretné, hogy lemondás esetén értesítsük, kérjük töltse ki lap alján található regisztrációs űrlapot.

Várjuk azon kalandvágyó bátor apukák és alsó tagozatos (6-11éves) fiaik jelentkezését, akik megismerkednének a falmászás rejtelmeivel és próbára tennék magukat gyermekükkel/gyermekeikkel közösen.

Programunk célja, hogy játékos kihívásokon keresztül olyan teret biztosítsunk apáknak és fiúknak, amelyben tovább mélyülhet a köztük lévő bizalmi kapcsolat.  Az együtt töltött minőségi idő rendkívül meghatározó a gyermekek szempontjából. A család az elsődleges szocializáció színtere, ahol a gyerekek mintakövetés útján sajátítanak el számos olyan készséget, amely segíti őket eligazodni a tágabb környezetben.  Az önbizalom és magabiztosság fejlesztésének remek eszköze, ha a gyerekek olyan kihívással találkoznak, amely nem haladja meg a képességeiket, de a cél eléréséért meg kell küzdeni. A közösen átélt új élmények során az apa nem csak szülőként, hanem példaképként is szolgálhat fiának, amely különösen fontos a mai világban.  

Az első Apa&Fia napnak a Ferences Gimnázium ad otthont. Köszönjük az együttműködést, hiszen támogatásuk révén tud megvalósulni a program.

Fontos tudnivalók:

– A foglalkozás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

– A férőhelyek száma limitált.

– Egy apuka több fiúgyermekkel is jelentkezhet, abban az esetben, ha a testvérek a meghirdetett korcsoportba tartoznak.

Szükséges felszerelés:

-Kényelmes sportos ruházat

-Váltó tornacipő

Időpont: 2023.10.01. 10:00-12:00

Helyszín: Ferences Gimnázium, 2000 Szentendre Áprily tér 2.

Találkozzunk a Ferences Gimnázium bejáratánál 9:45-kor.

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

https://forms.gle/UtQ6jVTw7yQ86QiQ7

Amennyiben a férőhelyek száma betelt, várólistára tudjuk tenni.