Sokszínű november - Szentendrei Járás Egészségfejlesztési Iroda

Az Egészségfejlesztési Iroda fontos feladata a színtér programokon való minél szélesebb körű részvétel, ahol közvetlen kapcsolatot alakíthatunk ki a lakossággal. Novemberben jó néhány ilyen eseményen vettünk részt.

Az Egészségfejlesztési Iroda A V8-ban szervezett Őszi Egészségnapon mutatkozott be a lakosságnak, melyről egy korábbi írásunkban részletesen beszámoltunk.

Budakalászon az Egészségklub rendezvényén Miháldy Kinga dietetikus tartott előadást, ahol a jelenlévők finom és egészséges falatokat is kóstolhattak.

Hatalmas érdeklődés övezte Magyarország Szűrőkamionját a szentendrei Duna parton, mely egyben irodánk hivatalos megnyitójának kezdőállomása volt. A rendezvényről számos helyi médium tudósított, valamint elkészült saját kisfilmünk is.

Ezt követően Pomázon, az Egészségbörzén vettek részt munkatársaink. A város által biztosított különféle szűrővizsgálatok mellett, az irodánk szakemberei — dietetikus és pszichológusok — tartottak tanácsadást, amely a lakosság körében nagy népszerűségnek örvendett. Az eseményt a háttérben vetített oktatófilmek színesítették.

http://efi.szentendre.hu/index.php/2018/10/08/bemutatkozott-az-egeszsegfejlesztesi-iroda/

http://efi.szentendre.hu/index.php/media/