Gerinctorna - Szentendrei Járás Egészségfejlesztési Iroda

Gerinctorna

6 alkalmas gyógytornász által vezetett foglalkozás, hetente

Maximális létszám: 15 fő

Foglalkozás vezetője: Kasza Noémi, gyógytornász

Tudnivalók:

A gerinc természetes S alakja és a csigolyák közötti porckorongok rugalmassága károsodhat, meggyengülhet az irodai munka és a huzamosabb ülés következtében. Mindez szükségessé teszi, hogy megfelelő mozgással kompenzáljuk a káros hatásokat. Nem mindegy azonban, hogy milyen mozgást végzünk. Nagyon fontos, hogy képzett szakember adjon tanácsot, mert nem megfelelő edzésmunkával még ronthatunk is a helyzeten. Tudatosan kell a megrövidült izmokat nyújtani, a gyengébb területet erősíteni, figyelve az izomcsoportok egyenletes és megfelelő arányú terhelésére, a gyakorlatok pontos végrehajtására, egyéni szempontok figyelembevételével.

Foglalkozásunkon gyógytornász vezetésével mindenki megtanulhatja a gyakorlatok pontos kivitelezését, hasznos életmódbeli tanácsokat kap, illetve elsajátíthat egy néhány perces, akár irodában is végezhető gyakorlatsort.

Olvassa el a gerinctorna fontosságáról szóló cikkünket!

Aktuálisan induló turnus:

szervezés alatt

A program térítésmentes, a részvétel feltételei:

  • A jelentkezés elküldése az efi@szeirendelo.hu e-mail címre, a név és elérhetőség megadásával, vagy nyitvatartási időnkben, telefonon bejelentkezve az alábbi számon: +36 20 315 5339
  • A program kezdetén és végén az Európai Szociális Alap kérdőívének kitöltése
  • Részvételi szándéknyilatkozat kitöltése, mellyel a jelentkező vállalja, hogy a program 6 alkalmán részt vesz
Kategória: Egyéb