Gyalogló klub - Szentendrei Járás Egészségfejlesztési Iroda

A Budakalász TV riportja az őszi újraindulásról, 13.26 perctől:

Az egészséges életmód egyik nélkülözhetetlen eszköze a rendszeres testedzés. Idős korban is rendelkezésre állnak olyan mozgásformák, amelyek az egészségi állapothoz igazítva támogatják a fizikai és szellemi erőnlét megőrzését. 

A gyalogló klub segíti a testmozgásban gazdagabb, egészségesebb életmód kialakítását. Nem elhanyagolható szempont a társasági kapcsolatok kialakításának lehetősége sem az együtt sportolás esetén.

Jelenleg Budakalászon működik gyaloglóklub. A foglalkozás részleteiről levélben az efi@szeirendelo.hu email címen tud érdeklődni, telefonon pedig a +36 70/456 0650-es számon Lazanyi Editetnél. 

Szeretnénk minden településen ösztönözni a gyaloglóklubok megalakulását, több önkéntes vezető segítségével!

Kollégáink támogatást nyújtanak a szervezésben, az edzésprogram kidolgozásában, a helyes technika alkalmazásában, de nagyon fontos a résztvevők aktivitása, és a csoport önfenntartó működése. Így válik a program saját közösségi élménnyé, amely a fennmaradás záloga.

Amennyiben úgy érzi, hogy településén részt venne egy ilyen programban, keressen minket az efi@szeirendelo.hu email címen, a téma megjelölésével.