Célkitűzés és időbeosztás - Szentendrei Járás Egészségfejlesztési Iroda

Célkitűzés és időbeosztás a stresszoldás szolgálatában

Mindenkinek 24 órából áll a napja, de perceinket nagyon különböző módon használjuk fel. Vannak, akik úgy érzik, hogy soha semmire nem marad idejük, és értetlenkedve nézik, hogy másoknak hogyan sikerül elvégezniük a feladataikat úgy, hogy még szórakozásra is van alkalmuk.

Néha valószínűleg mindenki kerül olyan helyzetbe, amikor azt kívánja, hogy bárcsak lenne még néhány órája valami fontos feladatra, vagy csak úgy pihenni. Ha viszont ez gyakran előfordul, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy hogyan tudnánk hatékonyabban beosztani az időnket, egyensúlyt teremteni a különféle elfoglaltságaink között. A jó időbeosztás ráadásul rendkívül hatékonyan képes csökkenteni a stresszt, így egészségünket is szolgálja.

Azoknak ajánljuk az Egészségfejlesztési Iroda programját, akik szeretnék tökéletesíteni az időbeosztással és céljaik kitűzésével kapcsolatos technikájukat.

A programra jelentkezni név, telefonszám és lakóhely (település) megadásával lehet az efi@szeirendelo.hu e-mail címen, vagy nyitvatartási időben a következő telefonszámon lehet: +36 20 315 4439. Minden stresszoldó tréningünk egy közös, bevezető alkalommal kezdődik, amin a résztvevők fontos és érdekes információkat kapnak, és kérdéseiket is feltehetik.

 

Kategória: Stresszoldás