A következő ötven – Önismereti csoport az életút közepén járó nők számára - Szentendrei Járás Egészségfejlesztési Iroda

A csoportba olyan jelentkezőket várunk, akik a fenti korosztályt képviselik, és szívesen dolgozzák fel élményeiket, élettapasztalataikat művészetterápiás csoportban, alkotó folyamatok során. A foglalkozásokra egymást követő szombati napokon kerül sor, összesen 6 alkalommal.

Helyszín: EFI iroda, 2017 Pócsmegyer, Ady E. u. 12.

Maximális létszám: 8 fő

Klubvezető: Sápi Ildikó (Katarzisz Komplex Művészetterápiás Módszer)

A csoportfoglalkozások fókuszában a női életút középső szakasza áll. Festünk és rajzolunk – bárki jöhet, aki kedvet érez hozzá, hiszen semmilyen előképzettség, rajztudás, eszköz nem szükséges, csupán kíváncsiság és alkotó kedv. A változás, változtatni tudás nagy kihívás egy nő életében, különösen ebben az életszakaszban.   Az alkotás segítségével bejárt belső út segíthet a lelki egészség megőrzésében, rátalálhatunk eddig még nem használt képességinkre, újra születhet bennünk az életöröm, a belső harmónia, felébresztheti szunnyadó kreativitásunkat. A művészetterápia felidézi bennünk a természet, az évszakok történéseit, ráirányítja a figyelmünket a változásokra. A tudattalanunk bevonására tesz kísérletet, ami segíthet bennünket önmagunk megértésében.

Aktuálisan induló csoport:

2020, augusztus 29.

Kezdés: 9 óra

A foglalkozás időtartalma 3-4 óra

A program térítésmentes, a részvétel feltételei:

A jelentkezés elküldése az efi@szeirendelo.hu e-mail címre, a név és elérhetőség megadásával, vagy nyitvatartási időnkben, telefonon bejelentkezve az alábbi számon: +36 20 315 5339