Bognár Ferenc - Rekreációszervező és egészségfejlesztő - Szentendrei Járás Egészségfejlesztési Iroda

Visegrádi lakosként első együttműködésem Szentendrével a Ferences Gimnázium volt. Az itt eltöltött évek közösségépítő időszaka ráébresztett, hogy nekem az emberekkel van dolgom. A sportok szerelmeseként Győr felé vettem az irányt, a Széchenyi István Egyetemen folytattam tanulmányaimat. Az Egészség- és Sporttudományi Karon végeztem Rekreációszervező és Egészségfejlesztő szakon.

Családos emberként fontosnak tartom felhívni a figyelmet az egészségmegőrzés és a prevenció fontosságára. Célom a motiváció és támogatás az aktív életmódhoz, egészséges szokások kialakításához. Minél több emberrel szeretném megismertetni a mozgás örömét, az összetartozás- a kapcsolódás- és sikerélmény gyógyító érzését. Hiszen a sport egy olyan univerzális nyelv, melyet a világ minden táján megértenek.

Szakmai tapasztalataimat családi-és csapatépítő programok, céges rendezvények indoor és outdoor programjai során nyertem. Rendszeresen vezettem erdei- és vízitúrákat, mászófal programot. Részt vettem gyermektáborokban, illetve Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramjának „Utazás az egészség birodalmába” Gyermek prevenciós programján életmódtanácsadó animátorként.

Kategória: Munkatársak